Toneel: ’n Hond met veren – 6/8/9/15/16-Dec

Het ‘Kaspels Toneel’

De toneelgroep van Kerspel-Goor speelt voor u dit jaar het toneelstuk:

’n Hond met veren

Geschreven door Bernd Grombold en vertaald door Ben ten Velde.

Het blijspel gaat over de tijd voor de herindeling, toen er nog mooie kleine gemeentes waren. Als er problemen waren trok je gewoon de wethouder even aan de jas. Niks afspraak maken of naar het grote gemeentehuis. Rinus, de wethouder van de oude stempel, vroeger was hij postbode en wordt nog regelmatig door de bevolking ‘De Pette’ genoemd. De goede man wordt zo langzamerhand stapelgek van een importdame in zijn dorp, die regelmatig komt klagen over geluidsoverlast. Ze heeft totaal geen begrip voor de repetities van de blaaskapel. Als de wethouder toch iets voor de klagende dame wil doen, loopt hij zelf een geweldige dreun op z’n hoofd op en raakt volledig in de war. Hij denkt opeens dat hij weer postbode is. Dan komt nog een huisvriend, de knotsgekke professor langs die op zoek is naar een echtgenote. Gemeentebode Siep, die volgens secretaresse Marion een echte fantast is, maakt met zijn praatjes en super leugens iedereen overstuur…

U begrijpt al wel dat dan het ‘spektakel’ begint en er weer genoeg ingrediënten zijn voor een kostelijk avondje toneel in ‘t Kaspel.
De toneelgroep speelt voor u de volgende data:
Woensdagmiddag 6 december aanvang 14.00 uur
Vrijdagavond 8 december aanvang 20.00 uur
Zaterdagavond 9 december aanvang 20.00 uur
Vrijdagavond 15 december aanvang 20.00 uur
Zaterdagavond 16 december aanvang 20.00 uur

De kaarten kosten €7,50 per stuk. Kaarten voor de seniorenvoorstelling op woensdagmiddag kosten €5,00 per stuk.
Kaartverkoop vanaf maandag 20 november bij Mirjam Meutstege tel. 0547-272542 of via de mail. Alleen bij mailbevestiging zijn de kaarten gereserveerd!

Gereserveerde kaarten liggen voor u klaar voor aanvang van de voorstelling in ’t Kaspel.