Toneel in December – kaartverkoop is gestart!

toneel_2016Al jaren zorgt de toneelgroep van Kerspel-Goor voor gezellige toneelavonden in de maand december en vaak zijn de voorstellingen al ver van tevoren uitverkocht. Dit jaar zullen zij voor u spelen:
‘T IS MOAR TIEDELIJK!
Geschreven door J. Hemmink-Kamp
Als gevolg van een brand worden twee boertjes dakloos. De Pastoor en de Dominee bemoeien zich met hun lot en gaan op pad om de berooide mannen onder dak te krijgen. Dat valt niet mee omdat de boertjes, die familie van elkaar zijn, elkaar niet kunnen luchten of zien en voortdurend ruzie met elkaar zoeken. En toch lukt het. Er wordt voor hen plaats gemaakt op de boerderij van hun nicht Anna Veldman, ondanks het feit dat ze Anna jarenlang niet met hun gat hebben aangekeken. Ze was lucht voor hen. Maar Anna verzucht: Kom er maar in, je moet mekaar toch helpen. En ‘t is moar tiedelijk…
De verhouding tussen de boertjes ontdooit langzamerhand onder invloed van de sfeer in huis en de zorg die Anna met veel geduld aan ze besteedt. Ze willen op het laatst niet meer weg en bieden uit dankbaarheid zelfs aan hun spaar-centjes te steken in een verbouwing van de boerderij, waar-door zoon Jan zou kunnen trouwen en de boertjes een rustig plekje vinden tot hun dood. Maar zoon Jan slaat het aanbod af. Hij redt zich wel.
Kortom een avondvullend toneel vol amusement, hilari-teit maar ook ontroerende momenten.
Dat wordt dus een avond genieten bij het Kaspels toneel!
De toneelgroep speelt voor u in december 2016 op de volgende data:
Woensdag 7 december aanvang 14:00 uur
Vrijdagavond 9 december aanvang 20:00 uur
Zaterdagavond 10 december aanvang 20:00 uur
Vrijdagavond 16 december aanvang 20:00 uur
Zaterdagavond 17 december aanvang 20:00 uur (VOL)
Voorverkoop kaarten op maandag 21 november vanaf 20:00 uur in ’t Kaspel.
Kaartverkoop vanaf dinsdag 22 november bij Mirjam Meutstege Tel. 0547-272542,
Boswinkelsweg 12 a te Markelo.
Kosten € 7,50 per kaartje, kaartjes voor de middag-voorstelling € 5.