Toneel – Broer zoekt vrouw – 7, 8,12, 14 en 15 Dec

Al jaren zorgt de toneelgroep van Kerspel-Goor voor gezellige toneelavonden in de maand december en natuurlijk dit jaar ook. Zij zullen voor u spelen:
“Broer zoekt vrouw”
Blijspel in 3 bedrijven
Geschreven door Harm Dijkstra
Bij de ouderwetse dorpsgarage woont Meindert Meulenbelt samen met zijn dove, licht dementerende vader en met zijn broer Mans. Mans is wat zwakbegaafd maar niet op alle terreinen. Hij is soms ontroerend verdrietig om zijn moeder die net overleden is. Riki, een buurvrouw, houdt een oogje in het zeil.
Tante Koba had zo gedacht dat zij, als ouderwetse vrijgezelle tante, het heft in deze huishouding maar eens tijdelijk in handen moet nemen. Hoe moeten de jongens het anders redden?

Zuster Fijnvandraad, een strenge harde wijkzuster wil de
zaken wel even naar haar hand zetten. De zuster vindt dat er een vrouw in huis moet komen. Meindert is een flinke kerel en omdat er op elk potje wel een dekseltje past, moet er maar eens een advertentie worden gezet. Meindert wil dat zelf eigenlijk niet, maar tante Koba begint hem ook wel een keer de keel uit te hangen. Mans wil hem helpen en bedenkt:
“Broer zoekt vrouw”.
Er verschijnen twee kandidaten ten tonele, Loesje en Bertha. Sietse de leerling-monteur ziet het helemaal zitten en wil graag advies geven als het op versieren aankomt. Mans moet de kandidaten op de proef stellen met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk overwint de ware liefde, maar voor het zo ver is stroomt er heel wat water door de zee, of in dit geval “benzine door de pomp”.
Dat wordt dus een avond genieten bij het
Kaspels toneel!
De toneelgroep speelt voor u in december 2018 op de volgende data:
Vrijdagavond 7 december aanvang 20:00 uur
Zaterdagavond 8 december aanvang 20:00 uur
Woensdag 12 december aanvang 14.00 uur
Vrijdagavond 14 december aanvang 20:00 uur
Zaterdagavond 15 december aanvang 20:00 uur
Kaartverkoop vanaf maandag 19 november bij
Mirjam Meutstege Tel. 0547-272542
Email: mirjammeutstege@hotmail.com
Reservering is definitief na bevestiging per mail.
Kosten € 7,50 per kaartje, kaartjes voor de middag-voorstelling € 5.-