Ouderen: Maandelijkse bijeenkomst Ma 8 Feb

Geachte senioren en andere belangstellenden,

Bij dezen, wordt u van harte uitgenodigd voor de maandelijkse bijeenkomst in het buurtgebouw ’t Kaspel, Haaksbergerweg 3, 7475 MD Markelo, (aan de weg van Goor naar Hengevelde).

Maandagmiddag 8 feb. a.s. AANVANG 14.00 u.

De heer Hans Siemes, hoofdredacteur van het blad “Naober”, zal ons, met behulp van beelden, vertellen over de geschiedenis en gebruiken van het Saksische deel van ons land. Hem kennend, zal hij op een luchtige wijze de aandacht vestigen op de bijzondere plek in de wereld waar wij mogen wonen.

Hans is z’n carrière begonnen bij de toenmalige Overijsselse Landbouwmaatschappij, als Public Relationmanager. Hij mocht de leden o.a. uitleggen hoe geweldig de organisatie functioneert

Inmiddels heeft Hans, samen met de medewerkers van Noaber een expertise opgebouwd die de juiste snaar van de lezers weet te raken, ondanks de moordende concurrentie in bladenland.

Alleszins de moeite waard, u op boven genoemde datum naar ’t Kaspel te begeven, waar u een aangename middag te wachten staat. Entree € 5,- p.p., inclusief koffie en een drankje.

Namens, de ouderen,

Reinder Jacobi