Het Kaspels Toneel is er klaar voor (9 en 19 Dec uitverkocht)

9-11-12-18 en 19 december

“ De Juffer en de Jongs “

Geschreven door Harm Dijkstra en geregisseerd door Arie Wegereef.

De vrouw des huizes, een welgestelde dame van middelbare leeftijd, zoekt een nieuwe uitdaging in haar leven. Haar dochter gaat steeds meer haar eigen weg, het personeel wordt ouder en het landhuis is toch wel erg groot nu alle aanloop minder wordt. Ze voelt zich eenzaam en ook nutteloos.

De dokter weet raad, hij zoekt nog tijdelijk onderdak voor twee broers uit Kerspel Goor. Hun boerderij is verouderd en moet nodig gerenoveerd worden. Als de mannen nu eens tijdelijk in de havezate kwamen wonen. Dan snijd het mes aan twee kanten.

Maar de culturen van de juffer en de jongs liggen mijlenver uit elkaar. Het zijn een paar goede jongens maar hun ontwikkeling staat al vijftig jaar stil. De gebroeders hebben een strakke taakverdeling alsof ze een echtpaar zijn en zelfs de bedstee wordt gedeeld…….

Kortom een avondvullend toneel vol amusement, hilariteit maar ook ontroerende momenten.

Dus dat wordt een avond genieten bij het Kaspels toneel!

Kaarten á €7.50 te bestellen bij Mirjam Meutstege Tel:0547-272542 of via de mail mirjammeutstege@hotmail.com Alleen bij mailbevestiging zijn de kaarten gereserveerd!

 Zaterdag 19 december is uitverkocht!

 Kaarten voor de seniorenvoorstelling op woensdagmiddag 9 december zijn gratis. Deze kaarten zijn ook op dezelfde manier te reserveren. Deze middag begint om 14.00 de overige avonden aanvang 20.00 uur.

Buurtgebouw ’t Kaspel Haaksbergerweg 3 Kerspel Goor.

Toneel_2015_kl