Open Volleybaltoernooi 2014 Markelo – afgelast

Update – helaas gaat het volleybaltoernooi wegens gebrek aan teams niet door…

Hallo buurten van Markelo,

Wij willen jullie graag uitnodigen voor het open volleybaltoernooi 2014. Jullie waren van ons gewend dat wij een buurt- en stratentoernooi organiseren in de periode mei-juni. In verband met het WK hebben we besloten dit toernooi te verplaatsen naar het najaar. Ook hebben we net als vorig jaar gekozen voor een iets andere opzet, niet alleen buurten, maar iedere groep ( bijv. vrienden, familie) die mee wil doen is welkom, onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’!! Wij willen jullie als buurt weer van harte uitnodigen om deel te nemen aan het volleybaltoernooi. Het toernooi zal niet zoals jullie van ons gewend zijn op meerdere avonden plaatsvinden, maar alles op één middag,  zaterdag 25 oktober van 14:00 – 18:00 uur.

In de bijlage de uitnodiging  voor het toernooi. We ontvangen graag de aanmelding voor 4 oktober. Wij hopen jullie te zien op het open volleybaltoernooi 2014!

Met vriendelijke groet, Toernooicommissie Volleybalvereniging Markel-Up

 

Opgave voor 1 oktober  voor teams uit Kerspel-Goor bij contactpersoon:  Johan Hofstee  tel. 0547-272489 / mob. 0646612323